Fem bästa musiktipsen – vecka 43

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Sista veckan i Oktober och nu är det officiellt vinter. Inte bara för att det är typ minusgrader ute idag, utan för att vi även har vintertid. Så nu är sommaren död för i år och vi säger välkommen till kung Bore. 
Men för att värma oss lite har du här fem riktigt bra låtar som lades upp i bloggen i veckan, som du inte får missa. 

Trentemøller – Transformer man

Trentemøller gör en vemodig och härligt elektrifierad tolkning av Neil Youngs Transformer man. Mindre vocoderdisco och mer mörka beats.
Älskar detta. 

Sigrid – Sucker punch

Norska Sigrid fortsätter att imponera på oss alla med nya singeln Sucker punch. Underbart lekfull och hittig samt en minst lika lekfull video. Sparka igång och njut. 

Darin – Identitetslös

Nästan allt Darin rör vid blir guld och nya singeln Identitetslös är inget undantag. Fin låt om att inte känna sig hemma någonstans och ett starkt smakprov av nytt material inför kommande arenaturnén nästa år. 

Ellie Goulding, Diplo, Swae Lee – Close to me

När Ellie Goulding äntligen är tillbaka med nytt material är det med besked. Tillsammans med Diplo och Swae Lee släpper hon den lysande poplåten Close to me. Stark refräng och väldigt hittig. Precis så som det ska vara. 

Ludwig & Skyltdockorna – Loverboy

Jag tycker ju detta är oförskämt underhållande. Ludwig & Skyltdockorna går all in och gör queerdisco på nya singeln Loverboy. Det är som hämtat från en bättre deltävling av Melodifestivalen och ni känner säkert igen rösten i slutet av låten från just de sammanhangen. 

Du hittar alltid den bästa popmusiken i spellistan Alexed’s A-List.
Följ spellistan för den bästa musiken.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.