Benjamin Ingrosso – Behave (Video)

I fredags släppte Benjamin Ingrosso sitt debutalbum Identification. Skivan fick bra mottagande av den svenska kritikerkåren och det känns som Benjamin sakta men säkert kan ses som en av landets främsta popartister.

Singeln Behave är resultatet från en av Benjamins sessions han gjorde under sin första vistelse i LA för snart 1 år sedan. Låten är skriven tillsammans med den eftertraktade producenten Gladius som skrivit och producerat hits till namn som Demi Lovato och Justin Bieber.

Behave handlar om förbjuden kärlek och passionen man kan känna för någon – en dragningskraft till en person som är förbjuden mark och man inte riktigt vet hur man ska hantera det.

Nu har videon till Behave släppts under regi av Carl-Johan Listherby. Till sin hjälp har Benjamin som vanligt det kreativa teamet Dennis Bröchner  och Zain Odelstål som stylade honom i mål under Melodifestivalen. 


Du hör denna och många andra grymma låtar i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Benjamin Ingrosso
Instagram
Facebook
Twitter


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Benjamin Ingrosso – Behave (Video)" A few seconds ago

Comments are closed.