Mashville slår ner som en pop-komet när de debuterar genom singeln Rise up. Omedelbart dras mina öron till de otroliga sånginsatserna och mängden soul som gömmer sig i sångarnas röster. I detta stjärnspäckade musikkollektiv finner vi Jada Arnell, Caleb Minter, Ari Zizzo, Nova Chez och Sian Michelle de förstnämnda på sång. Tillsammans skapar deras vokaler magi och sprider ett tydligt budskap om att positivitet har kraften att förändra sociala strukturer. Gruppen är orädd för att utforska olika genrer och tillsammans önskar de forma lekfulla poplåtar med tydliga hookar som kommer leva vidare länge.

Nordiska Favoriter

Letar ni efter en energifylld dansgolvshit med starka EDM inslag har ni kommit rätt! Allra starkast är den medryckande refrängen och omedelbara rytmen. Det går helt enkelt inte att sitta still. Tillhörande musikvideo är regisserad av Ben Samuels och fångar verkligen känslan som sångarna förmedlar i text och inlevelse. Luta er tillbaka och njut av detta fartfyllda äventyr med massa hjärta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.