Fem bästa musiktipsen – vecka 23

Äntligen söndag igen. Det betyder att i morgon börjar en ny arbetsvecka och helgen är över.
Men innan vi går in i något nytt är det dags att sammanfatta något gammalt: nämligen fem extra bra musiktips från veckan som gick.

Little Jinder och Lorentz – Heartbreaker

Lysande samarbete mellan Little Jinder och Lorentz som blivit en låt om att vara den “andra kvinnan” i en relation. Perfekt kemi mellan de två rösterna och till och med Lorentz sönderauto-tunead röst funkar här.

Studio Killers – Party like it’s your birthday

Det tog fyra år, men nu är äntligen Studio Killers tillbaka med den poppiga och funkiga Party like it’s your birthday. Härligt 90-tals nostalgiskt skimmer över detta och väldigt positiv låt som lyfter både dagen och humöret.

Nordik Sonar – Machine

Med Machine blir Nordik Sonar än mer dramatiska i produktionen och killarna levererar en camp och dansant poplåt. För mig som är sjukt svag för synthig pop med retrokänsla så är detta verkligen julafton och födelsedag på samma gång.

Bülow – Sad and bored

Alltså. Hur cool är inte Bülow och hennes senaste singel Sad and bored? Så sjukt läcker i stil och dryper av attityd. Men med tanke på hur jävla bra Not a love song var så är jag inte förvånad. Bara glad att hon fortsätter att leverera.

Sakima – Show me

Tillsammans med Troye Sivan måste Sakima vara ett av de starkaste HBT-namnen på pophimmelen just nu. Nya singeln Show me handlar om styrkan i kroppsspråket. En låt som både blir sensuell och perfekt poppig på samma gång. Älska!

Du hittar dessa och massa andra poplåtar i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 23" A few seconds ago

Comments are closed.