Jag brukar hjälpa duon Nordik Sonar med promotion för sin musik via mitt företag Alexed Promotion. Så jag är lite partisk till dem ska jag ärligen säga. Men även om jag inte hade något som helst finger med i leken så gör Benjamin Trossö och Linus Erlandsson musik som speglar min personliga musiksmak väldigt mycket.
Det är 80- och 90-tal mixat med dagens elektroniska produktion. Influencer som Pet Shop Boys och ABBA är tydliga i låtarna, så ni förstår säkert att jag bara älskar detta.

Nu är de aktuella med singeln Machine. En ännu mer dramatisk poplåt med en dystopisk känsla över sig om att vara fast i ekorrhjulet där vi mer blivit maskiner än människor. Men att vi måste kämpa för att befria oss från hjulet och bli mer människor igen.
Det är camp, dansant och väldigt väldigt poppigt.

Machine är skriven och producerad av Nordik Sonar och Göteborgs-producenterna Johannes T Lindsmyr och Markus Göranson från Vajberiet Studio beläget på Hisingen.


Missa inte: Du hittar även Machine i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Nordik Sonar
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend