Yes!
Det är dags för Bülow att äntligen följa upp den lysande singeln Not a love song från hennes EP Damaged vol.1. Nya singlen heter Sad and bored och är ett samarbete med rapparen Duckwrth. Här bjuds vi på läckra beat och produktion tillsammans med en lysande text som lyfter låten till skyarna.

Sångerskan berättar:

“I was imaging myself trapped in a metaphorical cage of my own boredom. Duckworth’s voice and lyrics helped bring those visuals to life.”

Låten är tagen från kommande EP:n Damaged Vol. 2 som släpps den 8:e Juni, så håll utkik. Detta kan bli stort.

Bülow
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend