Fem bästa musiktipsen – vecka 15

Äntligen söndag och en ny vecka är avklarad. Hurra!
I morgon börjar vi om med ny vecka, men innan det så kommer här fem musiktips som jag tycker du ska lyssna på en extra gång.

Priest – Lost Lions

Denna låt har gått på repeat hela helgen. Verkligen helt såld på detta!
Synthig och skön låt som doftar 90-tal och pop-perfektion. Att Camille Priest sedan låten lite som Sarah Blackwood i Dubstar gör ju inte saken sämre. Och refrängen. Alltså, det är bland det snyggaste jag hört. Någonsin.

Viktor Olsson – T-shirt & Jeans

Viktor Olsson har seglat upp och blivit en av landets främsta pop-poeter skulle jag säga. Med träffsäkra texter från vardagen målar han upp fina berättelser från livet. Om kärlek, om hemstaden om att vilja gå fram till den där personen på dansgolvet.
Efter debutalbumet Stenungsund och EP:n Allt Lämnar Till Slut släpper han med T-shirt & Jeans sin starkaste låt.

Tamtam – Blue

Blue börjar tung och släpande för att sedan växa till en stark pop-refräng. Melodin är ögonblicklig och sångerskans röst innehåller både kraft och känsla. Helt klart imponerande.

Malson – I’ll be waiting my love

Älskar när jag hittar de där låtarna som inte lyfts upp i spellistor eller på andra sidor, men som är värda så mycket mer uppmärksamhet än de fått. I’ll be waiting my love är ett typiskt exempel på en låt som borde få mer uppmärksamhet. Skönt funkig poplåt med en mycket lovande 22-årig kille från Stockholm.

Arrhult – 1999

När syskonduon Arrhult hyllar Prince blir det magiskt bra. Pulserande elektropop med härlig 80-tals känsla får mitt hjärta att slå extra hårt av lycka. Sedan passar Abbey och Agnes röster perfekt ihop på låten. En låt att verkligen festa till som om det vore 1999.

Du hittar dessa låtar och en hel del andra grymma poplåtar i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 15" A few seconds ago

Comments are closed.