Lost Lions är titelspåret från den brittiska sångerskan Priest EP. Låten är en söt elektropoppig historia som tar det bästa med brittisk popmusik och kokar ihop något magiskt på fyra minuter. Det finns liksom inget att inte älska med den låten.

Gillar du låten, så ska du definitivt fortsätta lyssna på hela EP:n. Där får du ytterligare tre låtar som du med stor sannolikhet kommer uppskatta lika mycket.
Allt från den pulserande Our time will come till den mer pulserande och pampiga inledande New King. Jo, men jag får lite Sarah Blackwood-vibbar över hennes röst men även över musiken som känns lite som om den skulle kunna hämtas från just albumet Disgraceful.

Missa inte: Du hittar även Lost Lions i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend