Jag skrev ju om Like you like that i November. Då var det som ljudspår och idag är det tillsammans med en video. Fortfarande lika lysande låt ska tilläggas.

Favoriter Apple Music

L Devine är en 20-årig sångerska från Newcastle som gör det bästa som finns i hela världen: medryckande och hitig pop. Så är det i alla fall med hennes senaste singel Like you like that från debut-EP:n Growing Pains. Carly Rae Jepsen-doftande pop som är ögonblicklig som en örfil och sätter sig på skallen med en gång.
Lyssna och njut.

L Devine
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.