Med inspiration av den synthproducerade popmusiken från mitten av 80-talet börjar nu Mike Miller släppa musik under namnet Breathes With Gills.

Favoriter Apple Music

Först ut med artistens nya musikprojekt är The year that was tomorrow. En låt som med sin synthdrivna produktion vart riktigt trevlig skulle jag säga. Jag fick faktiskt lite Erasure-vibbar av arrangemanget.

Sköna synthmelodier och pads bygger upp låten som handlar om försöka se det positiva i livet. Speciellt när texten i sig skrevs som en dikt nyårsdagen 2020 och hur det året blev en hård prövning för många och så även för Miller. Men där och då. Första dagen på året, var det fullt av möjligheter att i första hand se fram emot.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011