Med inspiration av den synthproducerade popmusiken från mitten av 80-talet börjar nu Mike Miller släppa musik under namnet Breathes With Gills.

Nordiska Favoriter

Först ut med artistens nya musikprojekt är The year that was tomorrow. En låt som med sin synthdrivna produktion vart riktigt trevlig skulle jag säga. Jag fick faktiskt lite Erasure-vibbar av arrangemanget.

Sköna synthmelodier och pads bygger upp låten som handlar om försöka se det positiva i livet. Speciellt när texten i sig skrevs som en dikt nyårsdagen 2020 och hur det året blev en hård prövning för många och så även för Miller. Men där och då. Första dagen på året, var det fullt av möjligheter att i första hand se fram emot.

Du hör resultatet här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.