Med en dramatisk produktion där synthar, gitarrer och feta trummor bygger upp arrangemanget levererar den brittiska artisten Ksenia Lewis här debutsingeln Left for dead.

DOLBY ATMOS

Left for dead handlar om att bli förrådd av de du borde kunna lita på mest. Konsekvenserna av deras skev blir helt enkelt att de nu är lovligt byte för dig och du ger dig helt enkelt ut på jakt…

Allt med låten är sådär härligt over the top och väldigt filmiskt skulle jag säga. Tycker ju denna typ av poplåtar är väldigt tilltalande, så det var en fröjd att upptäcka måste jag säga. Så missa inte denna spännande debutant här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011