Alltså. Varför har ingen använt Petter som skådespelare i filmer?
Jag tycker han har bra komisk timeing i inledningsscenen i denna video. Han skulle ju lätt vara en bra sidekick i en komedi. Att de än en gång har med Suzanne Reuter som hans mamma, är genialt. Sist gång var ju i Så Klart -videon. Videon är regisserad av Johan Rosell .
På låten Pris på Mitt Huvud sjunger även Daniel Adams-Ray , och finns med på specialutgåvan av Petter senaste album Mitt Folk .
Ja, en sak som jag aldrig fattat.
Om en svensk artist gör en svensk låt tillsammans med en annan svensk artist. Varför envisar sig då alla med att skriva ”featuring” på videon? Ordet ”med” eller kombinationen ”tillsammans med” funkar väl ganska bra här?
Men skit samma. En bra låt och video, är det i alla fall.

DOLBY ATMOS



[wpbanners id=”5″]

Petter
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011