Michael Fannon 783
Michael Fannon tog som bekant hem segern i Svensktoppen Nästa i slutet av sommaren med låten Kommer tid, kommer råd .
Nu har han haft den goda smaken att släppa en jullåt. Första julen utan dig heter den lite mer arena-poppiga singeln med mycket klockspel.
Jag bad Michael berätta lite om låten, och det gjorde han så gärna.

DOLBY ATMOS

”Låten är skriven av mig, Johannah Granqvist och Nicklas Eklund . Vi tyckte att det skulle vara kul att försöka göra en jullåt på vårt vis och som låg lite i linje med de kommande materialet. Det är ju inte det ”traditonella” stuket på låten. Jag själv gillar att lyssna på julmusik, i alla fall från första advent till den 25e december, haha! Men när idén kom till för ca 2 månader sen så hade jag nog aldrig sett mig själv våga mig på att göra en egen jullåt.
Musik och låtar kan tolkas på 1000 olika sätt men för mig handlar låten om saknad. Känslan av ensamhet mitt i den stora gemenskapen då alla de flesta samlas, så som man gör på julen) Jag har turen att få fira jul med mina nära och kära i år. Men för alla är inte julen magisk och underbar, för vissa är julen ett tillfälle då det känns extra svårt om man tänker på dom som inte finns kvar eller någon som man har förlorat.”



[wpbanners id=”5″]

Michael Fannon
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011