Nanne Grönvall, Peter Grönvall och Maria Rådsten i One More Time ger oss magisk vinterstämning när de nu släpper singeln Alice i Vinterlandet. En låt som redan vid första lysningen har alla möjligheter att bli en klassisk One More Time-låt. Det är härligt dramatiskt och skön mix av folkmusik och pop som lyfts fram av gruppens sång.

Popmuzik Podcast

I låten gör de lite av en nytolkning av klassikern Alice i Underlandet och sätter Lewis Carrolls karaktär i ett vinterland istället, där hon gått vilse. Men med hjälp av skogens tomtar hittar Alice hem igen och kan än en gång somna i sin säng.
Allt blir till en härlig vintersaga som skapar en pampig stämning under den kalla årstiden.

Vad tycker du om Alice i Vinterlandet?

Vad tyckte du?
+1
2
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011