Egentligen är allt som det ska i Maggio -landet.
Hon har nyligen blivit singel, skrivit lite låtar och låtit ett par duktiga producenter fånga upp henne i fallet.
Denna gång heter inte skyddsnätet Oskar Linnros eller Christian Walz , utan det är Salem al Fakir , Vincent Pontare och Magnus Lidehäll som lyfter upp henne på sina armar och bär henne upp på topplistorna.
Än en gång får vi ett knippe lysande poplåtar, med smarta texter om vardagsbetraktelser och melodier som sätter sig. Självklart kommer mångas favorit bli Hela huset , som är hennes duett med Håkan Hellström . Att låta två av Sveriges främsta pop-profiler göra en låt tillsammans är liksom jackpot på så många plan.
Samtidigt kan jag inte låta bli att känna att vi fått allt detta förr. Att Maggio mer eller mindre fortsätter i samma stil och kanske inte utvecklas så oerhört mycket. Men det är ändå skönt att veta vad man får så fort man klickar på play, att hon kommer sälja galet många album och spelas till leda i radio och Spotify.

Pop behöver liksom inte vara så värst komplicerat. Ibland räcker det med en röst man känner igen för att få det det leendet som man så ofta behöver.


Nordiska Favoriter

70%

Veronica Maggio

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011