Efter singlarna The best you had, Loyal to me och Somebody special är nu Nina Nesbitt tillbaka med ännu en hit för våra spellistor i form av låten Colder. En stark refräng samt en vemodig vers gjorde detta till ett måste för mig. Låten är tillsammans med de andra, tagen från sångerskans kommande andra album The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change. Med andra ord; en platta att verkligen se fram emot. 
Men nu tar vi och lyssnat på Colder

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend