Omslag

Just nu hejar jag på Danmark i Eurovision. Varför? De skickade just denna pulserande pop-pärla till Liverpool för att representera landet.

Popmuzik Lover

Reiley, eller Rani Petersen som han heter, kommer från Färöarna och uppenbarligen en stor influencer i hemlandet och i Danmark med si sådär tio miljoner följare på TikTok. Han debuterade 2021 med singlebn Let it ring och har sedan dess släppt sex singlar.
Nu kommer han även att bli den första artisten i Eurovision från Färöarna. Det ni.

Reiley kommer att representera Danmark med låten Breaking my heart som skrivits av artisten själv tillsammans med Bård Mathias Bonsaksen, Hilda Stenmalm och Sivert Hjeltnes Hagtvet.

Som sagt, jag älskade detta. Lekfullt och pulserande pop som verkligen kändes som en frisk fläkt, både i tävlingen och från Danmark. Får hoppas Reiley kommer att gå långt, även i tävlingen. Det vore klädsamt.

Här kan du även se Reileys framträdande från Dansk Melodi Grand Prix, som då tog honom till Liverpool.

Följ Reiley:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.