Omslag

Ava Max släppte julsingeln Christmas without you 2020, men det är först nu i år som vi fick en musikvideo till låten. Ett bra sätt att hålla en låt vid liv två år senare ändå.

Skicka in din musik

Här kan vi se Ava max framföra låten i något som liknar en loge, innan hon ställer sig på en scen där snön yr i bakgrunden och framför låten i en vacker röd klänning. Härlig julpop måste jag säga och snygg video som verkligen fångar färgerna av jul.

Christmas without you är producerad av Gian Stone och Cirkut, som även varit med och skrivit låten tillsammans med sångerskan, Jesse Aicher och Sam Martin.

Följ Ava Max på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011