Åh, detta var ju helt min påse måste jag säga. 
Det är Pikes som sitter i en studio i Solna och bevarar sina barndomsminnen i form av poplåtar. Vilket känns som ett perfekt sätt att göra det. 

Han släpper med Lluc De Riu sin debutsingel, som då är första smakprovet från hans EP som släpos under vintern. Singeln bjuder på lysande refräng med pulserande produktion med stor nostalgisk känsla, vilket jag såklart älskade. Till låten finns även en animerad berättelse som Pikes gjort. Du ser delar av den på hans Instagram samt här nere på videon. 

Men nu är det dags att klicka igång Lluc De Riu och du kan – liksom jag – hitta en ny favorit i den franska gäddan.

Du hittar singeln i spellistan Svensk pop tillsammans med massa andra riktigt bra poplåtar.
Följ spellistan för den bästa musiken.


Pikes
Facebook
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend