Dags för pop från staterna med en videon som är tagen från den svenska landsbygden. Kanske inte helt konstigt om så vore saken i och för sig. Mimoza kommer ursprungligen från Kosov och har sedan levt i Sverige, Tyskland och nu bor hon i USA. 

Love for days känns som ett bättre bidrag i Eurovision Song Contest med sin medryckande melodi och lite folk-aktiga inslag.
Sångerskan berättar:

It’s about that moment you find yourself in when you’re both on the verge of falling for each other, but no one has quite let themselves take that step! You both know you are right there, falling in love, but you both need a push to just go for it and surrender yourselves to the magic of what you’re feeling.

Så är du redo för lite schlagerpop? Då är det bara att klicka igång låten här och nu.

Mimoza
Twitter
Facebook
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend