Som välbekant gjorde Molly Hammar dundersuccé i höstens Så Mycket Bättre. Tolkningen av Ingen annan rör mig som du gav henne en välförtjänta litsetta och i vår ger hon sig ut på en omfattande Sverigeturné. Ny singeln All my friends är skriven tillsammans med Jocke Berg och såhär säger molly om samarbetet.

Skicka in din musik

– Det här var en av dom första låtarna jag skrev tillsammans med Joakim Berg. Jag hade länge velat skriva en låt dedikerad till hur vänskapen både till mig själv, mina drömmar och faktiska vänner följer med en under livet. Jocke tog fram en gitarr och vi började jamma fram något som sedan blev en låt efter någon timme. Det gick fort och kändes väldigt effortless och kul.

Molly Hammar

Singeln talar vad många tampas med under uppväxten så som drömmarna, smärtan efter ett heartbreak, ensamheten man kan känna även när man inte är ensam. För Molly symboliserar låten ett sätt att ta sitt lilla jag i handen och säga att allt kommer ordna sig. Något som förstärks ytterligare i tillhörande video. Som alltid är sångerskans röst den starkast lysande stjärnan.

Molly Hammar

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011