I denna poddintervju träffar du duon och äkta paret Karolina Thunberg och Ísak Ásgeirsson, som tillsammans bildar den alternativa duon Baula.

Skicka in din musik

Duon bildades 2015 och har under åren släppt en knippe singlar samt EP:n Drought 2019. Nu är det dock dags för debutalbumet Heavy Heart, No Tears.

I podden berättar Karolina och Ísak om arbetet med musiken, hur de träffades och varför det finns ett så tydligt mörker över musiken. Men det blev även en hel del skratt, vilket låt som skulle kunna bli en perfekt Baula-cover och lite om framtiden.

Som vanligt är det artisterna och musiken som står i centrum för samtalet, så det blir ett bra nedslag för musikälskaren överlag och den som vill veta mer om Baula.

Om du uppskattar mina poddintervjuer får du mer än gärna stötta arbetet med bloggen som Patreon. Du kan bli antingen Popmuzik Liker för så lite som 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för 32 kr. Patreons gör det möjligt att driva bloggen vidare och gör Popmuzik som en fortsatt viktig plats för dagens och morgondagens artister.
Trevlig lyssning.

Du kan lyssna på albumet Heavy Heart, No Tears här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011