Alex Di Leo är en sångare från Fort Lauderdale i Florida. Staden som är känd som en ort för de äldre samt kryssningshamn för de som ska ut på semester. Men uppenbarligen finns det även unga och moderna popartister där med.

Alex är här aktuella med den den medryckande och tillgängliga singeln Strange open land som då även är titelspåret på bandets EP. Låten i sig handlar om ungdomlig kärlek och ovissheten i vart kärleken tar en. 
Sångaren berättar: 

“It’s ok to not know where you are sometimes… young love is supposed to be strange.”

Alex Di Leo
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend