Den 16-åriga amerikanska sångerskan Dalby inspireras av serien The Vampire Diaries på singeln Creatures of the night där hon sjunger om evighetslång kärlek. För visst är det något romantiskt med att leva för evigt tillsammans med den man älskar?

Popmuzik Podcast

Resultatet är en medryckande poplåt med skön basgång och melodi, samtidigt som jag personligen alltid älskar vampyrtema i låtar och filmer. Så det gjorde att denna blev extra fängslande skulle jag säga.

Om singeln berättar Dalby:

Creatures of the night är något av det roligaste jag har haft att skriva och spela in en låt.
Jag fick idén från att titta på The Vampire Diaries för tredje gången och jag blev verkligen inspirerad. Jag älskar showen så jag ville verkligen skriva en låt som var med vampyrtemat. Jag skrev den här låten med Ben Cina och det var så roligt. Den här låten handlar om att rätt person, fel tid och timing är allt i livet. Jag ville skriva en sån här låt och att införliva vampyrernas odödlighet var superintressant att utforska och jag hoppas att alla tycker om det lika mycket som jag.”

Creatures of the night följer upp Bitter som Dalby släppte tidigare i år och du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011