Den 16-åriga amerikanska sångerskan Dalby inspireras av serien The Vampire Diaries på singeln Creatures of the night där hon sjunger om evighetslång kärlek. För visst är det något romantiskt med att leva för evigt tillsammans med den man älskar?

Nordiska Favoriter

Resultatet är en medryckande poplåt med skön basgång och melodi, samtidigt som jag personligen alltid älskar vampyrtema i låtar och filmer. Så det gjorde att denna blev extra fängslande skulle jag säga.

Om singeln berättar Dalby:

Creatures of the night är något av det roligaste jag har haft att skriva och spela in en låt.
Jag fick idén från att titta på The Vampire Diaries för tredje gången och jag blev verkligen inspirerad. Jag älskar showen så jag ville verkligen skriva en låt som var med vampyrtemat. Jag skrev den här låten med Ben Cina och det var så roligt. Den här låten handlar om att rätt person, fel tid och timing är allt i livet. Jag ville skriva en sån här låt och att införliva vampyrernas odödlighet var superintressant att utforska och jag hoppas att alla tycker om det lika mycket som jag.”

Creatures of the night följer upp Bitter som Dalby släppte tidigare i år och du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.