Elin Louise från Älmhult i Småland är tillbaka i bloggen. Denna gång bjuder hos oss på den emotionella singeln Powerless på vilken hon sjunger om psykisk ohälsa. Ett ämne hon ofta belyser då det står henne nära.

Favoriter Apple Music

På låten sjunger Elin om att försöka få någon att må bättre igenom att vara där och hålla handen när den andre tar sig igenom stormen. Titeln sammanfattar verkligen känslan. Powerless. Man vill göra så mycket mer för att den andre ska må bra, men det man kan göra är att stötta och vara där för personen och främst hålla ut.

”Jag skrev låten åt en vän, men ser även hur jag själv står i spegeln och önskar att jag kunde trolla bort den där ångesten och mörkret jag så ofta möter.”

Låten i sig byggs upp som ett behagligt arrangemang med gitarr och elektroniska element. Det blir en fin popballad vars budskap träffar rakt i hjärtat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.