Åh, vad jag älskar detta sound. Stråkar och blås som skapar klassisk pop som hämtad från 60-talet. Det är något lyxigt med den ljudbilden som jag ibland saknar i dagens mer elektroniska pop (även om jag älskar det också).

Popmuzik Podcast

Här är det Olov Antonsson som ger oss ljuvlig chamber pop som färgats av northern soul när han ger oss singeln Man kan inte gömma sin kärlek (för alltid). En låt som Olov beskriver som en poplåt med fjäderlätta steg. Om att blir kär och vilja att hela världen ska höra det. -Ja men låter det så här fint så lyssnar vi gärna, Olov.

I texten finns populärkulturella referenser till allt ifrån The Four Tops till Elvis Presleys Heartbreak Hotel och Leonard Cohen. Låtens titel är faktiskt en homage till de skotska indieikonerna Orange Juice och deras klassiska album You can’t hide your love forever från 1982.

Just nu jobbar Antonsson på sitt kommande album Hänger kvar i en dröm som släpps den 24:e Februari. Så detta är med andra ord bara början.

Lyssna som om det vore 60-talet på nytt när Olov här ger oss den magiska Man kan inte gömma sin kärlek (för alltid).

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011