Åh, vad jag älskar detta sound. Stråkar och blås som skapar klassisk pop som hämtad från 60-talet. Det är något lyxigt med den ljudbilden som jag ibland saknar i dagens mer elektroniska pop (även om jag älskar det också).

Popmuzik in Dolby Atmos

Här är det Olov Antonsson som ger oss ljuvlig chamber pop som färgats av northern soul när han ger oss singeln Man kan inte gömma sin kärlek (för alltid). En låt som Olov beskriver som en poplåt med fjäderlätta steg. Om att blir kär och vilja att hela världen ska höra det. -Ja men låter det så här fint så lyssnar vi gärna, Olov.

I texten finns populärkulturella referenser till allt ifrån The Four Tops till Elvis Presleys Heartbreak Hotel och Leonard Cohen. Låtens titel är faktiskt en homage till de skotska indieikonerna Orange Juice och deras klassiska album You can’t hide your love forever från 1982.

Just nu jobbar Antonsson på sitt kommande album Hänger kvar i en dröm som släpps den 24:e Februari. Så detta är med andra ord bara början.

Lyssna som om det vore 60-talet på nytt när Olov här ger oss den magiska Man kan inte gömma sin kärlek (för alltid).

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.