Jason Herrboldt och hans synthwave-projekt Perfect Female Type tar oss än en gång tillbaka till den pastellfärgade 80-talet med sin senaste singel Fast cars break hearts.

POPMUZIK LOVER 2

Här får du uppleva ett läckert instrumentalspår som med glittrande synthar, tidstypisk saxofon och feta trummor som liksom skulle kunna sätta stämningen under en mer emotionell scen i en film. Låten har en viss slowmotion-känsla som jag uppskattade och produktionen är som en kombination av Jan Hammer och Vangelis.

Om singeln berättar Perfect Female Type:

Fast cars break hearts skapades för att vara den perfekta kärlekslåten till en föreställd coming-of-age-film från 80-talet där huvudpersonen just har insett att det inte finns något hopp om att rädda sig själva från ett brustet hjärta.”

Med singeln levererar artisten sin tredje låt för 2024 och mer ska det bli innan året är över. Det ser jag ju fram emot.
Och om du ser fram emot att upptäcka mer synthwave i bloggen får du gärna spara ner en genväg till Popmuzik på hemskärmen i din mobil. På det viset är bloggen bara ett klick bort, vilket är bra då bloggen uppdateras dagligen med nya låtar och inlägg.
Allt du behöver göra är att klicka på delningsknappen i din webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Tack för det.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011