Berlin är tagen från EP:n The Synthwave Tapes, Pt. 1 med den schweiziska musikern Lazer Boomerang, eller Dominique Marcel Iten som han egentligen heter. 
Här bjuds vi på underbar synthpop, du vet typen som vi bara hörde under 80-talet. Lazer Boomerang själv säger att han ville göra en låt som inte bara låter, utan faktiskt känns som 1985, och jag skulle säga att han lyckats. 
På låten sjunger den Berlin-baserade sångerskan Ay Wing

“It’s a song about fighting your way through your own inner darkness. I was depressed for quite some time, and by talking to Ay Wing, she managed to find the exact words that fit my journey of the last couple of years, concluding in this song.”

Du hör låten och EP:n här, så sätt dig i tidsmaskinen och upplev 80-talet än en gång. 


Missa inte: Du hittar även Berlin i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Lazer Boomerang
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend