Den danske synthpopartisten Lucca Leeloo är tillbaka med ännu en glittrande poplåt. Denna gång heter låten Prosperous. En låt där artisten sjunger om att helt släppa kontrollen över sig själv och hänge sig till någon annan. Resultatet har ett bra driv och jag älskar synthmelodierna, som för mig träffar helt rätt. Det är som vanligt välgjord retropop från artisten och riktigt stark hook. Något som jag antar kommer passa många av bloggens läsare.

Nordiska Favoriter

Vad tycker du om Prosperous? Du hör den här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011