Peter Johansson och Helena Wigeborn i duon SCALA är äntligen tillbaka med ny musik!
Det har ju gått ett tag sedan de släppte något. Senast var singeln Rädd, som släpptes i Juli. Men bra saker kommer till de tålmodiga och idag är det dags för duon att släppa singeln Utopia.

Favoriter Apple Music

Som vanligt är Peters synthproduktion bland de bättre i klassen och tillsammans med Helenas vemodiga och vackra röst blir detta en imponerande låt som definitivt sätter tonen för det nya året. Låten i sig är en hyllning till de människor som verkligen gör något och står upp för det de tror på.

Jag kopplade upp med Peter och Helena så de kunde berätta lite mer om låten och arbetet med den.

Du hör hela låten Utopia här i bloggen.

Följ SCALA:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.