Peter Johansson och Helena Wigeborn i duon SCALA är äntligen tillbaka med ny musik!
Det har ju gått ett tag sedan de släppte något. Senast var singeln Rädd, som släpptes i Juli. Men bra saker kommer till de tålmodiga och idag är det dags för duon att släppa singeln Utopia.

Följ på Apple Music

Som vanligt är Peters synthproduktion bland de bättre i klassen och tillsammans med Helenas vemodiga och vackra röst blir detta en imponerande låt som definitivt sätter tonen för det nya året. Låten i sig är en hyllning till de människor som verkligen gör något och står upp för det de tror på.

Jag kopplade upp med Peter och Helena så de kunde berätta lite mer om låten och arbetet med den.

Du hör hela låten Utopia här i bloggen.

Följ SCALA:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011