Laura Dreyfuss är mest känd som skådespelerska.
Hon har bland annat synts i TV-serien Glee där hon spelade Madison McCarthy i sjätte säsongen. Just nu är hon med i Broadwaymusikalen Dear Evan Hansen, där hon spelar Zoe Murphy.

Nu är det dock dags för Laura att ta steget till den mer poppiga världen, vilket hon gör med debutsingeln Be great under namnet Loladre.
En läcker poplåt som mixas ihop med snyggt R&B-beat och framförs tillsammans med Pope.

Sångerskan berättar:

“I started writing the song as a love letter to my friends. All of us know what it’s like to be struggling artists and it sometimes feels impossible. I think it’s for anyone who’s ever had a dream and was told no. I wanted to start writing music because I was inspired by the fans of my Broadway show, I’ve gotten countless letters and stories from fans telling their truth and I’ve been so inspired by their honesty. It’s really a celebration of the theater community as a whole.”

Det ska bli spännande att se hur Loladre utvecklas, men med tanke på debuten har hon börjat på en bra nivå.
Lyssna själv:


Loladre
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend