Wall är debut-EP:n med Felix Räuber, som även är frontman i Polarkreis 18.
Här får vi en filmisk resa igenom sångaren, producenten och kompositörens musikaliska sinne.

Låten Effigy är tredje singeln från EP:n och är ett samarbete med den australiensiska sångaren Scott Matthew. Suggestiv produktion och näst instill stressande känsla i låten gör det till mer en låt från film än en singel kanske, men ändå fängslande. EP:n i sig är väldigt imponerande och för mig som ändå gillar filmisk pop så kändes detta som något att tipsa om. Gillar du Hans Zimmer och Craig Armstrong så borde detta falla dig i smaken.
Lyssna och njut.

Felix Räuber
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend