Brittiska Banners strävar efter att skapa atmosfärisk och storartad poprock. På singeln Happier ser vi honom tala öppet och ärligt om kärlek. Detta till ljudet av marscherande trummor och en högt flygande produktion. Jag skulle vilja säga att artisten siktar mot stjärnorna och når dem! Texten skildrar den exakta stund när sångaren kommer till insikten att hans förhållande inte är så perfekt som han trodde. 

Covered PSB

Happier handlar om det där hjärtskärande ögonblicket i ett förhållande där du går från att veta i ditt hjärta att ni två är perfekta för en annan till att känna att ni kanske inte är det.”

Banners

Michael är definitivt ingen nykomling i artistbranschen. Redan som sjuåring började han sin musikaliska resa med att sjunga i Storbritanniens största katedraler. 

”Det var som ett heltidsjobb. När alla mina vänner i skolan tittade på som Terminator 2 eller Back To The Future, sjöng jag bara sånger från 1600-talet! Det var riktigt hårt arbete men det var en så lysande träningsplats för mig.”

Banners

Jag kan ändå förstå Banners. Det finns inget som är så vackert som akustiken i kyrkor. Men numera känns det som hans röst borde fylla arenor. Ni hör nya singeln här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011