Brittiska Banners strävar efter att skapa atmosfärisk och storartad poprock. På singeln Happier ser vi honom tala öppet och ärligt om kärlek. Detta till ljudet av marscherande trummor och en högt flygande produktion. Jag skulle vilja säga att artisten siktar mot stjärnorna och når dem! Texten skildrar den exakta stund när sångaren kommer till insikten att hans förhållande inte är så perfekt som han trodde. 

Apple Music

Happier handlar om det där hjärtskärande ögonblicket i ett förhållande där du går från att veta i ditt hjärta att ni två är perfekta för en annan till att känna att ni kanske inte är det.”

Banners

Michael är definitivt ingen nykomling i artistbranschen. Redan som sjuåring började han sin musikaliska resa med att sjunga i Storbritanniens största katedraler. 

”Det var som ett heltidsjobb. När alla mina vänner i skolan tittade på som Terminator 2 eller Back To The Future, sjöng jag bara sånger från 1600-talet! Det var riktigt hårt arbete men det var en så lysande träningsplats för mig.”

Banners

Jag kan ändå förstå Banners. Det finns inget som är så vackert som akustiken i kyrkor. Men numera känns det som hans röst borde fylla arenor. Ni hör nya singeln här!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.