Bandet SRRY bildades av ett gäng vänner som genuint älskar musik. Deras kreativa drivkraft är vad som format soundet som är influerat av alltifrån 80-talets Pet Shop Boys till indiestjärnorna i LANY.

Dolby Atmos

Nya singeln 21 in 21’ presenterar en mjuk och drömsk atmosfär som flirtar med sommaren och kärleken. Mer specifikt att bli kär i någon år 2021 som 21-åring. Ett väldigt charmigt grepp. Till bitvis organiskt och bitvis elektroniskt driven produktion sjunger de två sångarna i kanon och levererar en ömsint duett. Ett snyggt grepp är att bandet valt att kontrastera en manlig stämma mot en kvinnlig. Något som skapar en fin dynamik och rörande lyssningsupplevelse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.