Bandet SRRY bildades av ett gäng vänner som genuint älskar musik. Deras kreativa drivkraft är vad som format soundet som är influerat av alltifrån 80-talets Pet Shop Boys till indiestjärnorna i LANY.

Favoriter Apple Music

Nya singeln 21 in 21’ presenterar en mjuk och drömsk atmosfär som flirtar med sommaren och kärleken. Mer specifikt att bli kär i någon år 2021 som 21-åring. Ett väldigt charmigt grepp. Till bitvis organiskt och bitvis elektroniskt driven produktion sjunger de två sångarna i kanon och levererar en ömsint duett. Ett snyggt grepp är att bandet valt att kontrastera en manlig stämma mot en kvinnlig. Något som skapar en fin dynamik och rörande lyssningsupplevelse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011