Mergui är tillbaka i bloggen, den här gången heter låten Lie like this och forsätter i samma ljudmässigt spår som tidigare. Här plockar artisten ner tempot något och bjuder in oss till en pop R&B singel med mäktig refräng. 

Nordiska Favoriter

Like like this handlar om att naivt tro att du kan fixa de problem som dyker upp i ett förhållande. Du ser mönstren och inser att det inte kommer att fungera, börjar säga adjö till man planerat tillsammans, innan man slutligen säger adjö.”

Mergui

Fastklistrad vid sångarens inlevelse och klockrena röst. Pendlar känslorna mellan hopplöshet och förtvivlan, kärlek och hat. Ärligt och rått är detta en singel som visar på Merguis förmåga att skriva radiovänlig pop med ett starkt känslomässigt budskap. 

För att uppleva vilken jävla grym röst Mergui har kan du hör se och höra artisten framföra en liveversion av låten. Så mycket känsla och stadig i rösten som ett berg. Imponerande artist som definitivt känns som ett av årets mer spännande upptäckter.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.