Mergui är tillbaka i bloggen, den här gången heter låten Lie like this och forsätter i samma ljudmässigt spår som tidigare. Här plockar artisten ner tempot något och bjuder in oss till en pop R&B singel med mäktig refräng. 

Skicka in din musik

Like like this handlar om att naivt tro att du kan fixa de problem som dyker upp i ett förhållande. Du ser mönstren och inser att det inte kommer att fungera, börjar säga adjö till man planerat tillsammans, innan man slutligen säger adjö.”

Mergui

Fastklistrad vid sångarens inlevelse och klockrena röst. Pendlar känslorna mellan hopplöshet och förtvivlan, kärlek och hat. Ärligt och rått är detta en singel som visar på Merguis förmåga att skriva radiovänlig pop med ett starkt känslomässigt budskap. 

För att uppleva vilken jävla grym röst Mergui har kan du hör se och höra artisten framföra en liveversion av låten. Så mycket känsla och stadig i rösten som ett berg. Imponerande artist som definitivt känns som ett av årets mer spännande upptäckter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011