Bülow – Not a love song (Video)

Bülow är ett av de nya heta namnen från Kanada, som numera bor i Nederländerna. Hon är 17 år och upptäcktes under ett sommarläger 2016. Första EP:n med sångerskan är Damaged Vol. 1 som packar ihop hennes tre första låtar. Från den EP:n är Not a love song tagen. Låten i sig blev omedelbart en stor succé på Spotify och har i dagsläget över 90.000 streams.
Ingen dålig start skulle jag säga.
Nu har sångerskan spelat in en video i Berlin – jupp ordet globetrotter dyker upp i skallen, som du kan se här nedan.

Sångerskan berättar:
“I wanted this video to be natural, just being myself in a fearless city. Berlin is a special place to me.”Bülow
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Leave A Reply

Send this to a friend