Med Band-Aid släpper den schweiziska singer-songwritern Mary Middlefield sin debutsingel.
I grunden är Mary violinist och mer fokuserad på den klassiska musiken. Men nu tar hon steget mot en mer poporienterad musik. Inspirerad av akter så som Jeff Buckley, Radiohead Phoebe Bridges och Sufjan Stevens spelade hon in sina låtar hemma i Schweiz och i London under pandemin.

POPMUZIK SUMMER

Band-Aid ger oss varm och behaglig indie-folk med chamber pop-känsla. Det är vackert och snyggt med mjuka gitarrer, trummor och fiol. Handlingen kretsar kring en pojke som inte förtjänar hennes uppmärksamhet.

På det hela blir det en imponerande start på den nya musikkarriären och som sagt en varm och behaglig poplåt vars musikvideo du kan se här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011