Just nu spelar Bo Kaspers Orkester på Rondo här i Göteborg med deras show Allt ljus på oss. Men det hindrar ju inte bandets frontfigur ​Bo Sundström att ta sig till studion och spela in ett jazzalbum på svenska där han tolkar några av sina personliga favoriter ur den amerikanska repertoaren. Skivan är inspelad i klassiska Atlantstudion i Stockholm.

Först ut från albumet Mitt Dumma Jag – Svensk Jazz, som släpps den 26:e Januari, är hans snygga tolkning av Nat King Coles klassiker (I love you) For sentimental reasons som i Bosses version heter Försvann du.

Även för en herre som mig som inte är helt inne på jazzen kan helt ärligt tycka att detta var riktigt skönt och det känns som Sundströms album kan bli en bra introduktion till jazzens värld.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend