Idag är det veckofinal i Idol och det är dags för deltagarna framföra ett eget favoritval samt juryns val. Just juryns val vet vi inte riktigt än, men deltagarens val presenterades redan förra lördagen när Idolerna var här i Göteborg och framförde sin favoritlåt i Nordstan.

Popmuzik Lover Patreon

Sebastian Rydgren gör denna vecka sin tolkning av Bonnie Tylers klassiker Holding out for a hero från 1984, som han gör ber bravur skulle jag säga. Det är ju en låt som passar honom och hans röstomfång som handen i handsken. Väldigt dramatisk, over the top och camp. Helt klart ett låtval som jag personligen tyckte var roligt. Men sedan är ju Holding on for a hero en fantastisk låt redan från början.

Hur det går för Sebastian får vi se ikväll. Men med tanke på det enorma stödet han hade under lördagens spelning i Nordstan, så tror jag nog det kommer att gå riktigt bra.

Du ser förresten en knippe foton från spelningen i Nordstan här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011