Idag är det veckofinal i Idol och det är dags för deltagarna framföra ett eget favoritval samt juryns val. Just juryns val vet vi inte riktigt än, men deltagarens val presenterades redan förra lördagen när Idolerna var här i Göteborg och framförde sin favoritlåt i Nordstan.

Nordiska Favoriter

Sebastian Rydgren gör denna vecka sin tolkning av Bonnie Tylers klassiker Holding out for a hero från 1984, som han gör ber bravur skulle jag säga. Det är ju en låt som passar honom och hans röstomfång som handen i handsken. Väldigt dramatisk, over the top och camp. Helt klart ett låtval som jag personligen tyckte var roligt. Men sedan är ju Holding on for a hero en fantastisk låt redan från början.

Hur det går för Sebastian får vi se ikväll. Men med tanke på det enorma stödet han hade under lördagens spelning i Nordstan, så tror jag nog det kommer att gå riktigt bra.

Du ser förresten en knippe foton från spelningen i Nordstan här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.