Fyndiga bandnamn är ju aldrig fel. She Rex skulle jag sätta om just ett av de mer fyndiga på ett bra tag.
Bakom det fyndiga namnet hittar vi fem musiker och producenter som ville göra något eget istället för att bara skapa hits till andra. Så resultatet på deras första jobb tillsammans blev den pulserande new wave-inspirerade och Blondie-doftande låten Televise. Jag gillade detta massa. Skön retro-mix som aldrig känns mossig.
Bandet kommer även att släppa ett helt album vad det lider. Men just nu får vi dansa loss till Televise.

She Rex
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend