Tindra Bergenheim är en artist som inledde sin musikbana vid 12-års ålder med att lägga ut små videor på sociala medier som snabbt togs emot väl av publiken. Nu är Tindra inne på sitt 15:e år och aktuell med singeln Higher. Med den släpper hon sin första singel. En fin poplåt där Tindra sjunger om att man kan alltid kan nå högre om man bara vill. Med det blir det ett peppande budskap om att inget är omöjligt och att helt enkelt tro på sig själv. Jag gillar den tanken och den inställningen.

Popmuzik Podcast

Higher är skriven tillsammans med Johan El-Khoury, som även är låtens producent.
Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
9
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011