Tindra Bergenheim är en artist som inledde sin musikbana vid 12-års ålder med att lägga ut små videor på sociala medier som snabbt togs emot väl av publiken. Nu är Tindra inne på sitt 15:e år och aktuell med singeln Higher. Med den släpper hon sin första singel. En fin poplåt där Tindra sjunger om att man kan alltid kan nå högre om man bara vill. Med det blir det ett peppande budskap om att inget är omöjligt och att helt enkelt tro på sig själv. Jag gillar den tanken och den inställningen.

Popmuzik Popcast

Higher är skriven tillsammans med Johan El-Khoury, som även är låtens producent.
Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.