WNDR – Let it out (feat. Jordan King)

WNDR är ett av de heta namnen på Norges klubbscen. 26-år gammal och han har redan jobbat med musik i ett årtionde. Så medan du spelade PlayStation gjorde denna unge norrbagge låtar på sitt pojkrum. Sådant betalar av sig. Är du spelutvecklaren idag och är WNDR het producent?
Han samarbetar med den brittiske R&B-artisten Jordan King på senaste singeln Let it out som släpptes denna vecka. Läcker urban känsla och lekfull produktion skapar magi på dansgolvet eller i din spellista när du här kan skapa en extra energikick med Let it out.

WNDR
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend