Sara Korpi är tillbaka med sin knivskarpa RnB. Med beat och attityd som påminner om Megan Thee Stallion bjuder Sara genom Money isn’t green på en anthem för alla bad bitches där ute. Extra förtjust är jag i de läckra svarskörerna som påminner om Charlie XCX lekfulla och nonchalanta tuggummipop-era. Korpi vet utan tvekan vart hon är påväg och det spår jag bli utanför Sveriges gränser. Med tanke på skickligheten och nivån som levereras genom Money isn’t green lär Sara snart vara namnet på allas läppar. Luta er tillbaka och njut av denna maxade lyssning med inslag av trap, RnB och hip-hop. 

Dolby Atmos

Följ Sara Korpi på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.