Josefinito ger oss hysteriskt underhållande happy hardcore när hon verkligen slänger oss tillbaka till 90-talets ravescen tillsammans med Johar Untz på låten Dinosaur. Det är untz-untz i 200 knyck och jag verkligen älskar omslaget som är likt en importerad CD från Japan, med obi strip och allt. (Design med öga för detaljer, jag tackar, jag tackar)

Nordiska Favoriter

Låten i sig handlar faktiskt om att sluta vara bakåtsträvande och istället blicka framåt. Att det är inte världen som ska bli som den var förr, utan det är faktiskt du (pekar ut från skärmen) som behöver förändra dig och komma in i matchen.

Josefinito berättar för bloggen:

”Vi känner alla den personen, bakåtsträvande och ”det var bättre förr”- en trög dinosaurie. Men nu när framtiden rusar mot oss måste vi alla va redo för förändring och förening. Och det kan va svårt. Låt därför eurotechno leda dig rätt! Den här sången handlar om att smasha gitarren och ta fram synten. Följ Josefinito och Johar Untz på vägen mot en bättre värld, bpm för bpm!
Denna låten går ut till alla dom som känner sig på efterkälken. Vi behöver förändras och vi behöver det nu, låt technon ta dig dit!”

Underbart budskap och framförallt, underbar låt. Speciellt för en som ändå älskade både Blümchen och Scooter när det begav sig.

Följ Josefinito:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011