Josefinito ger oss hysteriskt underhållande happy hardcore när hon verkligen slänger oss tillbaka till 90-talets ravescen tillsammans med Johar Untz på låten Dinosaur. Det är untz-untz i 200 knyck och jag verkligen älskar omslaget som är likt en importerad CD från Japan, med obi strip och allt. (Design med öga för detaljer, jag tackar, jag tackar)

Popmuzik Popcast

Låten i sig handlar faktiskt om att sluta vara bakåtsträvande och istället blicka framåt. Att det är inte världen som ska bli som den var förr, utan det är faktiskt du (pekar ut från skärmen) som behöver förändra dig och komma in i matchen.

Josefinito berättar för bloggen:

”Vi känner alla den personen, bakåtsträvande och ”det var bättre förr”- en trög dinosaurie. Men nu när framtiden rusar mot oss måste vi alla va redo för förändring och förening. Och det kan va svårt. Låt därför eurotechno leda dig rätt! Den här sången handlar om att smasha gitarren och ta fram synten. Följ Josefinito och Johar Untz på vägen mot en bättre värld, bpm för bpm!
Denna låten går ut till alla dom som känner sig på efterkälken. Vi behöver förändras och vi behöver det nu, låt technon ta dig dit!”

Underbart budskap och framförallt, underbar låt. Speciellt för en som ändå älskade både Blümchen och Scooter när det begav sig.

Följ Josefinito:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.