Icona Pop och Galantis slår sina påsar ihop för att leverera den lekfulla singeln I want you. Singeln blir ett perfekt inslag på dansgolvet och som vanligt är Galantis mästare på att skapa den där lekfulla EDM-produktionen som lyfter låten ett snäpp.

Svensk Pop

Låten kom till under pandemin, när Caroline och Aino rest tillbaka hem till Stockholm från Los Angeles och fick vara kreativa i studion istället för på scenerna.
Om singeln berättar Aino för bloggen:

”Vi kom tillbaka till det vi älskar. Det var den lugnaste perioden vi har upplevt på över tio år, så det är galet att vi gjorde så dansbar musik. Vi kände ett behov av att göra något mer up-tempo.”

Med I want you avslöjar Icona Pop att de håller på att sammanställa sitt andra album, så det känns som 2023 kommer att innebära många nya låtar med duon. Det ser vi definitivt fram emot!

Följ Icona Pop:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.