Premiär: Niklas von Arnold – Hittar jag hem ej mer? (Video)


Premiär i Being Blogged NY
I fredags släppte Niklas von Arnold singeln Moln tillsammans med låten Hittar jag hem ej mer? som är första släppet sedan hans album Svenska 1 från 2014.
Hittar jag hem ej mer? är mer akustiskt i känslan, även om den soulfyllda rösten är densamma och otroligt vacker och uttrycksfull. Denna gång är Niklas helt independet och släpper sin musik utan skivbolag i ryggen. Just för att kunna ha helt artistisk frihet i sin musik.

“Albumet skiljer sig på så sätt där det är helt kompromisslöst i och med att jag släpper på eget bolag, helt independent. Jag har fått ta tid på mig att hitta mig själv igen. På så sätt liknar den min debutplatta, men med ett tydligare syfte. Göteborgsromantiken finns ju alltid kvar i mig.”

Idag är det premiär för videon till Hittar jag hem ej mer? här i bloggen.
Niklas berättar:

“Ibland är dubbelheten, som det bittra ljuva eller glädjetårar, det i livet som får mig att känna att jag verkligen lever. Allt som är bekvämt, ljummet blir blasé. För mig berättar hittar jag hem ej mer? om växelverkan mellan livets goda och livets kärva aspekter och är det mest fragila jag någonsin skrivit!

Videon är en visualisering av den känsla som låten är sprungen ur; en känsla av instängdhet och av att vara omsluten av mörker, men att i det instängda ändå kunna hitta ljusa punkter att hålla fast vid.”

Niklas von Arnold
@Facebook

Comments are closed.

Send this to a friend