Victor Leksell inleder 2023 med att släppa singeln Nätterna i Göteborg. En homage till sin hemstad. Allt komponerat till en avskalad och vemodig poplåt som utgår från en gitarr, medan Victor sjunger om just en natt i Göteborg. Där sångaren inte riktigt vet vad han står med en speciell någon som verkar ha lämnat honom för någon annan under natten. Frustration och vemod, samtidigt som det är ett vackert och igenkännande nedslag när de stora känslorna tar över tillsammans med alkohol.

Följ på Apple Music

Nätterna i Göteborg är skriven av sångaren tillsammans med Adam ”Rymdpojken” Englund, David Björk och Marcus Svedin.

Följ Victor Leksell på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011