Duon SCALA är tillbaka med sin tredje singel från det att musikprojektet gick ifrån att vara ett enmansband av Peter Johansson, till en stadig duo tillsammans med Helena Wigeborn på sång.

Skicka in din musik

Nya singeln heter Rädd och är en mörk och suggestiv låt som lär få fans av Kent att på allvar få upp ögonen för duon. Det känns i alla fall så med den mörka och pumpande produktionen tillsammans med Helenas spröda röst medan hon sjunger om att känna sig rädd och övergiven.

Som vanligt är Peters produktion bäst i klassen. Allt är så otroligt välgjort i sina lager av ljud och melodier som får låten att kännas ny varje gång du hör den.

Nu har låten även blivit med musikvideo. Inspelningen har bandet gjort själva tillsammans med Peters dotter Molly. Sedan har Niclas Blyh redigerat och lagt på effekter. Väldigt enkel, men effektiv video måste jag säga. Jag gillar ju statiska och lite skruvade videor. Som när Peter lite random plockar fram saker och lägger på bordet strax utanför bild.
Kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011