Duon SCALA är tillbaka med sin tredje singel från det att musikprojektet gick ifrån att vara ett enmansband av Peter Johansson, till en stadig duo tillsammans med Helena Wigeborn på sång.

Favoriter Apple Music

Nya singeln heter Rädd och är en mörk och suggestiv låt som lär få fans av Kent att på allvar få upp ögonen för duon. Det känns i alla fall så med den mörka och pumpande produktionen tillsammans med Helenas spröda röst medan hon sjunger om att känna sig rädd och övergiven.

Som vanligt är Peters produktion bäst i klassen. Allt är så otroligt välgjort i sina lager av ljud och melodier som får låten att kännas ny varje gång du hör den.

Nu har låten även blivit med musikvideo. Inspelningen har bandet gjort själva tillsammans med Peters dotter Molly. Sedan har Niclas Blyh redigerat och lagt på effekter. Väldigt enkel, men effektiv video måste jag säga. Jag gillar ju statiska och lite skruvade videor. Som när Peter lite random plockar fram saker och lägger på bordet strax utanför bild.
Kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.