Violet Skies – Burn

Burn är andra singeln med Violet Skies och följer upp debuten Island från i början av året.
Den nya singeln bjuder på elektroniska R&B-beats och mörkare stämning än debuten.

”I wrote Burn in Berlin last year. It was the beginning of the end of a relationship after waking up that morning to a message I didn’t ever want to see, and realising things were so much more complicated than I’d thought. I then had to head into a session with laryngitis, and in that session I first met Charlie and Felix. So in a way, it was the beginning of the EP too, as they were who I’d been looking for, musically. The song is the exact contents of my head that day, and my laryngitis meant I modified the melody for my voice. I’m not quite sure how we managed to make one of my favourite songs on the record but it happened!”


Violet Skies
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend