Edsun är en sångare och dansare från Luxemburg som här är aktuell med singeln Who I am. En funkig och medryckande R&B-poplåt med ett viktigt budskap. Att helt enkelt vara oss själva och inte jämföra oss med andra, utan istället fokusera på att ge en själv kärlek. När man väl gör det kan andra älska en för den man är.
Helt klart ett bra budskap klädd i en skön poplåt.

Nordiska Favoriter

Med singeln följer Edsun upp Focus som släpptes tidigare i år. Här nedan kan du se den heta musikvideon till Who I am där artisten är tillsammans med skådespelaren Jules Waringo.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011