Edsun är en sångare och dansare från Luxemburg som här är aktuell med singeln Who I am. En funkig och medryckande R&B-poplåt med ett viktigt budskap. Att helt enkelt vara oss själva och inte jämföra oss med andra, utan istället fokusera på att ge en själv kärlek. När man väl gör det kan andra älska en för den man är.
Helt klart ett bra budskap klädd i en skön poplåt.

Följ på Apple Music

Med singeln följer Edsun upp Focus som släpptes tidigare i år. Här nedan kan du se den heta musikvideon till Who I am där artisten är tillsammans med skådespelaren Jules Waringo.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.